NAJAVA RADIONICA

U nedelju 25.09. organizujemo radionice na temu “Naša kičma naš je stub” koju će održati Stevan Filipović, strukovni fizioterapeut a zatim i radionicu sa psihologom Irenom Anđelković na temu “Kad nerviram sebe ne tolerišem ni druge” Radionice će se održati u SC Žarkovo u organizaciji Instituta za ženski sport u saradnji sa Pokretom za žensku košarku sa početkom u 9:00 časova. 

Radionica na temu “Naša kičma naš je stub” i psihološka radionica za devojčice i roditelje “Kad nerviram sebe ne tolerišem ni druge” samo je jedna u nizu u organizaciji Instituta za ženski sport. Više od pedeset sportskih i medicniskih stručnjaka, i radnika u sportu okupljeno je u Institutu za ženski sport kako bi se svim devojčicama u Srbiji omogućilo da se besplatno bave sportom i imaju fizičku aktivnost. Hrabrost, samopouzdanje i timski duh, stečeni redovnim sportskim aktivnostima potrebni su devojčicama kako bi postale osnažene žene i preuzele liderske uloge u društvu.

Više od 60% devojčica osnovnoškolskog uzrasta nema redovnu fizičku aktivnost, koja je neophodna za pravilan rast i razvoj, a na svakom nivou bavljenja sportom mnogo je manje devojčica i žena u odnosu na muškarce.facebook
linkedin
note